SM-liiga ilmaiseksi netistä, kausi 2018-2019 (Pudotuspelit)

Ennen Telian aikakautta Liiga-pelit pystyi katsomaan helpostikin joka kierroksella ilmaiskesi netistä. Esimerkiksi Santerin Ässä tai Onhockey:n sivusto tarjosivat linkkejä näihin peleihin, eikä niiden katsomisessa ollut mitään laitonta. Lähetyksen striimaaja toki sortui laittomuuksiin.

Tällä hetkellä Liiga-pelejä ei kovin helposti netistä löydykään. Ustreamin kautta pelit näkyvät silloin tällöin, mutta lähetyksen katkeaminen on erittäin mahdollista copyright-syistä johtuen.

Mainos

Ilmaisia Liigan live-streameja ei siis juurikaan ole, mutta moni toiveikas soturi voi keskustella lätkästä osoitteessa: http://santerinassa.chatango.com/ . Sitä kautta on ainakin joskus tullut hyviä löytöjä. Lisäksi esimerkiksi ulkomailla asuvat pystyvät katsomaan lähetyksiä eri uhkapelisivustoilta.

NHL-lähetykset näkee silti vielä ilmaiseksi netistä, ja esimerkiksi prime-time-pelejä varten joko Ässä, wiz1 tai onhockey ovat hyviä vaihtoehtoja.

Pelejä katsoessa on hyvä ladata AdBlock Plus -lisäosa koneelle, minkä lisäksi häiritsevimmät mainokset ja adblockista herjaavat ilmoitukset saa pois seuraamalla tätä linkkiä.

(Mainos, artikkeli jatkuu alla)

Liiga 4.5.2019:

7. Finaali

17:00 Kärpät – HPK (otteluvoitot 3-3)

Linkki 1

Ennakko

Jääkiekon MM-kisat ilmaiseksi netistä!

Välieriä

18:30 HIFK – Kärpät (otteluvoitot 2-3)

Ennakko

18:30 HPK – Tappara (3-2)

Osallistu kilpailuun Facebookissa, ja voita ilmainen Liigan pelipassi – sillä katsot haluamasin pelin ilmaiseksi HD-laadulla!

Ennakko

Ilves – Kärpät (Otteluvoitot 0-4)

Lukko – Tappara (0-4)

17:00 Pelicans – HIFK (2-4)

Lue ennakko tästä!

TPS – HPK (1-4)

Lue ennakko tästä!

Varmoja linkkejä ei tällä kaudella ole, mutta varmasti chattaajat ovat mielellään mukana niitä metsästämässä. Samassa keskustelussa menossa aina jälki- ja etkolöylyt!

Lue myös: Naisurheilu ei ansaitse tasa-arvoista asemaa miesten kanssa

Mainos: Hintaoppaan avulla eri tuotteiden vertailu käy helposti. Lataa ilmainen sovellus allaolevista linkeistä!

Hintaopas Google Play

Hintaopas Appstore

Kiinnostaisiko sinua kirjoittaa liiga-kiekosta, NHL:stä tai vaikkapa omista mielenkiinnon aiheista? Rekisteröidy saman tien mukaan toimintaan klikkaamalla tästä! Tai katso lisätietoa: Tietoa meistä

Liigan pelit ilmaiseksi, live-stream Tappara vs Kärpät, Live stream HIFK, KalPa, SaiPa, Jokerit KHL ilmaiseksi, Ässät vs Ilves, Ilves vs SaiPa free SMliiga stream, Jyp vs Lukko free stream, Liigan pudotuspelit ilmaiseksi

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.