Hjallis Harkimo tiedotti – Jokerit on myyty!

Harkimo luopuu Jokerien omistajuudesta. Kuva: Soppakanuuna [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], from Wikimedia Commons

KHL. Jokerien pääomistaja Hjallis Harkimo tiedotti tänään Youtube-kanavallaan löytäneensä Jokereille viimeinkin ostajan. Kaupassa omistusta vaihtaa Harkimon omistama 51 prosenttia KHL-joukkueesta. 

Harkimo kertoo Youtube-kanavallaan myyneensä osuutensa suomalaiselle taholle, jonka/joiden nimeä hän ei vielä suostu paljastamaan.

“Valitettavasti sitä mä en voi vielä kertoa, mutta ennen kuin joulupukki tulee niin te tiedätte, kuka tulee mun tilalle Jokereihin. Muistakaa: Jokereita ei myydä, jos se (ostava osapuoli) ei oo luotettava suomalainen ihminen, se on varma. Mut kyl se teille selviää kohta. Ja se on muuten hyvä tyyppi, Harkimo kertoo Youtube-videollaan.

Huhtikuussa Harkimo kertoi jo ajatuksistaan myydä oman osuutensa, joten näin 7 kuukauden odotuksen jälkeen kaupat saatiin viimein tehtyä.

Loput 49 % jäävät vieläkin venäläisten Rotenbergin veljien omistukseen, joten Jokereiden rahoitus KHL:ssä tulee olemaan tulevaisuudessakin kunnossa.

Alla olevalla videolla Harkimo kertoo kauppauutisten lisäksi muita kuulumisiaan.

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.