Tappara vs Ilves live stream suorana ja ilmaiseksi tänään!

 

20170901_191247

Tapparan kausi ei ole toistaiseksi ollut kovin vahva.

Liiga. Jääkiekon SM-Liigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros. Illan helmenä lienee kamppailu Tapparan ja Ilveksen välillä.

Liiga 16.11.2018

18:30 Tappara – Ilves

Tappara ja Ilves ovat harvinaisilla sijoilla Liigassa, sillä vielä tällä hetkellä Ilves on Tapparan edellä. Tosin viime kierrosten otteiden perusteella pitäisin Tapparaa pelin suosikkina. Sarja on myös tällä hetkellä erittäin tasainen, sillä viidentenä oleva Ilves on tasoissa seitsemäntenä olevan Tapparan kanssa 33 pisteellä.

Tapparalla lienee aavistuksen vahvempi kokonaisuus peliä ajatellen, mutta Ilveksen ykkösmiehet ovat olleet tällä kaudella toistaiseksi terävämpiä. Maalivahtipuolella antaisin edun Ilvekselle, sillä Heljanko on toistaiseksi torjuntatilastojen häntäpäässä sarjassa, tosin tässäkin taustalla ovat osittain Tapparan alkukauden heikot pelit.

Live-stream otteluun on nähtävissä VeikkausTV:stä alkaen kello 18.30, ja katsominen vaatii Veikkauksen tunnukset.

Linkki 1 (Veikkaus)

Illan muut pelit:

18:30 HIFK – Lukko

18:30 KalPa – TPS

18:30 Sport – KooKoo

18:30 Pelicans – HPK

Jätä kommentti tai älä jätä..

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.