Kategoria-arkisto: Jääkiekko

Leijona-ennakko – Suomi lähtee altavastaajana Ruotsia vastaan

MM-kisat. Jääkiekon MM-kisoissa on luvassa puolivälierävaihe. Leijonat ovat tähän mennessä pelanneet kisoissa jopa odotuksia paremmin, mistä seurauksena oli oman lohkon kakkospaikka. Jopa lohkovoitto oli odotettavissa. Puolivälierissä vastaan asettuukin vanha kunnon kiistakumppani Ruotsi. Panoksena on yksinkertaisesti tulos tai ulos – jos Suomi tämän pelin häviää, kisatkin loppuvat kuin seinään. ModerniMedia lähteekin purkamaan asetelmia tähän otteluun – millä aseilla Leijonat voisi lyödä

Lue lisää

MM-kisojen puolivälierien ennakot ja striimit – Leijonilla kova paikka Ruotsia vastaan

Jääkiekko, Suomi vs Ruotsi, EHT

MM-kisat. Jääkiekon MM-kisoissa pelataan tänään neljä kuolemanottelua, sillä voitolla päästään jatkoon, tappiolla kisat päättyvät kuin seinään. Päivän ensimmäisissä peleissä kohtaavat Kanada ja Sveitsi sekä Venäjä ja USA. Lähtökohtaisesti molemmissa otteluissa on yksi suursuosikki, mutta Sveitsi ja USA voivat teoriassa jopa yllättää. Illan toisissa otteluissa Suomi ja Ruotsi pelaavat todennäköisesti tasaisimman kamppailun, ja Saksa pyrkii pyristelemään Tshekkiä vastaan.

Lue lisää

MM-kisojen viimeinen alkulohkopäivä – Leijonat heti aamulla jäällä, puolivälieräparit ratkeavat

Jääkiekko, Suomi vs Ruotsi, EHT

MM-kisat. Jääkiekon MM-kisojen viimeisissä alkulohkopeleissä riittää jännitettävää koko päiväksi. Päivän aikana pelataan kuusi ottelua, joissa neljässä on panoksena loppusijoitukset alkulohkon neljän parhaan joukossa. Päivän avaavissa ottelupareissa Tshekki kohtaa Sveitsin, ja Leijonat pelaavat Saskaa vastaan. Myöhemmin illalla myös Kanada ja USA sekä Ruotsi ja Venäjä ratkovat paremmuutensa, ja Ruotsin ja Venäjän tapauksessa panoksena on myös lohkovoitto!

Lue lisää

MM-kisojen 9.päivä – Ruotsin ja Sveitsin peli huipentaa päivän

MM-kisat. Jääkiekon MM-kisojen yhdeksäntenä päivänä painetaan taas pitkää päivää, kun ensimmäiset pelit alkavat jo kello 13.15. Suomi lepää tänään. Aamupeleistä Tanskan ja USA:n ottelu nähdään Subilla. Muuten päivällä peleissä on pääosin selkeä ennakkosuosikki, mutta illan päättävä ottelu Sveitsin ja Ruotsin välillä ratkaisee paljon lohkon sijoitusten kannalta. Myös viiden jälkeen alkava Kanadan ja Saksan peli voi ratkaista sijoitusten kannalta, minkä lisäksi

Lue lisää

MM-kisojen 8. päivän iltaennakot ja streamit – Ottaako Leijonat kautta aikojen ensimmäisen MM-voiton Iso-Britanniasta?

Jääkiekko, Suomi vs Ruotsi, EHT

MM-kisat. Pian on MM-kisojen ensimmäinen viikko jo taputeltuna, ja paljon hyviä pelejä on jo nähty. Myös keskiviikon ohjelmassa on paljon tiukkoja vääntöjä, joista parhaana lienee Saksan ja Slovakian peli. Illan muissa otteluissa Sveitsi punnitsee Norjan taidot, Iso-Britannia yrittää ottaa mahdollisimman vähän takkiin Yhdysvalloilta ja Venäjä harjoitellee maalintekoa Italiaa vastaan.

Lue lisää

MM-kisojen 7.päivän streamit ja ennakot – Leijonat palaavat jäälle Tanskaa vastaan

Jääkiekko, Suomi vs Ruotsi, EHT

Jääkiekon MM-kisoja on nyt kestänyt jo viikon ajan, ja vähitellen parhaat joukkueet alkavat erottua toisistaan. Huippujoukkueilla on myös torstaina mahdollisuus kasvataa piste-eroja takaa-ajajiin, kun jokaisessa ottelussa lähtökohtaisesti on jo suuri suosikki voittamaan pelin. Leijonat pääsevät myös pitkästä aikaa jäälle, kun parin välipäivän jälkeen vastaan asettuu Tanska. Voitolla jatkopaikka alkaisi olla jo varma, tappiolla Tanska nousisi hämmentämään pakkaa.

Lue lisää

MM-kisojen 6. päivän lähetykset ja ennakot – Saksan ja Slovakian pelissä kovat panokset

MM-kisat. Pian on MM-kisojen ensimmäinen viikko jo taputeltuna, ja paljon hyviä pelejä on jo nähty. Myös keskiviikon ohjelmassa on paljon tiukkoja vääntöjä, joista parhaana lienee Saksan ja Slovakian peli. Illan muissa otteluissa Sveitsi punnitsee Norjan taidot, Iso-Britannia yrittää ottaa mahdollisimman vähän takkiin Yhdysvalloilta ja Venäjä harjoitellee maalintekoa Italiaa vastaan.

Lue lisää

MM-kisojen 4.päivän ennakot ja streamit – pelkkiä huippupelejä luvassa, Leijonat kaatamaan USA:ta

Jääkiekko, Suomi vs Ruotsi, EHT

MM-kisat. Jääkiekon MM-kisoissa on päästy jo neljänteen päivään. Tällä kertaa sekä katsojat että me kirjoittajat saamme huilata aamupäivän, mutta kello 17.15 alkaen on luvassa pelkkää tykitystä. Illan ensimmäisissä ottelupareissa Leijonat saavat vastaansa USA:n, ja Venäjä ja Tshekki taistelevat keskenään. Käytännössä molemmissa otteluissa on suuri panostus, sillä voitoilla joukkueet ovat erittäin lähellä myös lohkojensa ykköspaikkaa, mikäli tulevat ottelut menevät ennalta käsikirjoitetun

Lue lisää
« Vanhemmat artikkelit