Kategoria-arkisto: Viihde

Sami Kuronen paljasti IL:lle Temptation Islandin tulevan kauden käänteitä

Viihde. Iltalehti tapasi Sami Kurosen hänen kirjanjulkistustilaisuudessa Helsingissä. Kuronen kertoi samalla syksyn kuvioistaan ja tulevasta Temppari-kaudesta. Kurosen kesä on ollut kiireinen, sillä tekemistä on riittänyt mm. reality-ohjelmien kuvausten takia, mutta myös oman kirjan parissa. Kurosen mukaan kirjan saaminen päätökseen tuntuu helpottavalta. Loppuvuodesta alkaa kuulemma jo meno hieman rauhoittua, tosin marraskuun lopulla on jo luvassa Temppareiden 7.kauden kuvaukset.

Lue lisää

7 varmaa merkkiä siitä, että suhde ei tule toimimaan

Rakkaus,pariskunta, Modernimedia, Couple

Tuntuuko siltä, että olet löytänyt sen oikean? Vai askarruttaako kumppanissa jokin asia? Rakkaus on sanonnan mukaan usein sokeaa, joten tietyn kumppanin kanssa oleminen ja toisen ajatusten lukeminen voi olla haastavaa. ModerniMedia on kuitenkin tehnyt pientä tutkivaa työtä ja löytänyt erilaisia merkkejä, joita lukemalla voi päätellä, kannattaako tapailua jatkaa. Artikkeli on toki tehty hieman kieli poskessa, mutta jos useampi kohta toteutuu,

Lue lisää

Salkkarit-blogi: Näin käy kauden päätösjaksossa, lue myös kommentit

Salatut elämät, kalle taalasmaa, peppi puolakka, ulla taalasmaa

Salkkareiden kauden päätösjaksossa sattuu ja tapahtuu, ja käänteet tulevat tavallista hurjempaa tahtia. Käsikirjoittajilla lienee ollut kiire saada kaikki käänteet samaan jaksoon, sillä tapahtumat seurasivat toisiaan hämmästyttävällä nopeudella, ja kliseet toteutuivat tavallista nopeammin – yleensä joku lause kumotaan vasta seuraavassa kohtauksessa, nyt siinä kesti pari sekuntia!

Lue lisää
« Vanhemmat artikkelit